Et travlt efterår og vinter hos KB Fritidshuse

- nyt kolonihavehus til 2015 sæsonen?

Der tales stadig om krise i Danmark. Vores opfattelse er, at man nu som kunde tænker sig grundigt om inden man investerer, men at behovet for fritidshuse og kolonihavehuse stadig er der. Husene behøver ikke at være så store og man kan jo indgå som ”Selvbygger” eller ”Medbygger” og spare en masse penge.

2014 var for KB Fritidshuse et atypisk år, med usædvanlig travlhed i årets sidste halvdel. Vi har en god forventning til 2015 og ser frem til at kunne anvende vores tillærte viden over for mange nye kunder.

Vi sætter altid kunden i centrum fra første henvendelse og er hurtig til at besvare. Vi går ikke på kompromis med vores koncept og er gode til at forklare de fordele kunderne opnår ved korrekt anvendelse.

Vores investering i egen malermaskine til den udvendige husbeklædning har været et hit. Vi kan nu på kort tid levere vores 4 standardfarver, og skulle kunden have ønske om specielfarve klarer vi også det.

Går du også i nyt kolonihavehus eller fritidshus tanker? Så er det nu du skal kontakte os hvis du ønsket at have glæde af dit nye hjem i 2015 sæsonen.

Læs mere om vores koncepter:
SelvByg
MedBygFærdigByg

Få inspiration og se priser på vores mange modeller her.

Kontakt osfor rådgivning