SelvByg kolonihavehus giver dig frihed til at bygge

Husker du LEGO fra din barndom? Hvordan du på kryds og tværs kunne sammensætte klodserne, som du ønskede? Og ville du ønske, du kunne bygge dit nye fritidshus på samme måde? Det kan du med modulsystemet fra KB Fritidshuse.

LEGO har givet mange børn verden over mange timers leg og udvikling gennem årene. Og det har faktisk været inspiration til modulsystemet fra KB Fritidshuse. For dit fritidshus skal afspejle dine ønsker og behov. Og det skal være nemt at bygge selv.

Når du vælger modulsystemet fra KB Fritidshuse, kan du sammensætte dit nye fritidshus, som du vil. Som med LEGO kan du vælge de elementer, du ønsker og dermed få den planløsning og det udtryk på dit hus, som du drømmer om.

Beregn pris på SelvByg fritidshus her

For eksempel kan facaden på dit hus sammensættes på mange forskellige måder med de forskellige typer facadeelementer.  Alt leveres færdigt og klart til opsætning. Nemt og bekvemt. Du vælger selv, om dit hus indvendigt skal monteres som vores standard “tillægsmaterialer” eller/og andre “tilvalg”.

Du behøver ikke være ekspert

Når du bygger selv med vores SelvByg-koncept, får du ikke blot præcis det fritidshus, du drømmer om. Du opnår også den fantastiske følelse af tilfredshed ved selv at have udført arbejdet.

Du behøver ikke være tømrer for at kunne bygge huset, men har du hænderne “skruet” godt på og/eller kyndig assistance, vil du på en nem måde hurtigt få rejst dit nye fritidshus. Har du brug for KB-Assistance, har du mulighed for at tilkøbe et eller flere klippekort, som kan anvendes til telefonsupport og/eller besøg på byggeplads.

Modulsystemet fra KB Fritidshuse giver dig netop mulighed for at bygge dit eget fritidshus helt selv uden at være ekspert på området. Alle forarbejdede materialer afhentes på værksted eller leveres til din adresse mod betaling. Du inviteres til værkstedet inden “afskibning” til gennemgang af projekt og materialer. Og du får udleveret monteringsvejledning til det hus, du selv har sammensat.

Har du penge, kan du købe alt – men der er én undtagelse. Du kan ikke købe dig til den personlige tilfredshed, du får ved selv at have bygget dit hus. Skal vi hjælpe dig til den tilfredsstillende SelvByg-følelse? Så kontakt KB Fritidshuse på telefon 2033 4878.

Kontakt osfor rådgivning eller tilbud