SelvByg Garage – Kulhuse – Case

  • Lund-Petersen SelvByg Case - Kb Fritidshuse

 

Garagen var egentlig utrolig nem at sætte op selv

Da Bente og Morten Lund-Petersen skulle have en ny garage ved deres sommerhus i Kulhuse, valgte de at bygge den selv med moduler, som blev leveret af KB Fritidshuse.

”Vores sommerhusgrund er helt umulig at komme hen til med en stor lastbil. Vi bor på en blind vej og der er ingen vendeplads. Derfor kunne vi ikke bare bestille en færdig garage, for den bliver jo leveret af en stor kranbil. Vi blev nødt til at finde en leverandør, som kunne levere garagen i mindre moduler, som kunne samles på stedet. Vi kiggede os grundigt for, og valgte til sidst at købe garagen hos KB Fritidshuse”, fortæller parret.

Det sværeste var at få det hele til at stå i vatter. Det tog faktisk dobbelt så lang tid, som selve arbejdet med at sætte det hele op.

Grundige instruktioner og tegninger
”Efter en snak med Kim Bengtsson fra KB Fritidshuse fik vi mod på at bygge garagen selv. Ingen af os er håndværkere, men det gik nu ret nemt med at sætte garagen op alligevel. Vi fik hjælp af de grundige instruktioner og tegninger, der fulgte med fra KB Fritidshuse, og af vores sønner, som er ingeniører”.

”Garagen var egentlig utrolig nem at sætte op. Vi støbte selv fundamentet, det tog fem dage. Så kom Kim Bengtsson med selve garagen. Den bestod vist af 16 moduler, som vi selv skulle sætte sammen”, fortæller Bente og Morten.

Ny garage efter tre dages byggeri
”Efter tre dages byggeri, stod garagen klar. Den var både rettet ind, havde fået lagt tag på og var lukket. Det sværeste var at få det hele til at stå i vatter. Det tog faktisk dobbelt så lang tid, som selve arbejdet med at sætte det hele op. En hel dag brugte vi på at få det i vatter. Da det endelig var i orden satte vi spær på og spændte det hele fast til fundamentet”.

Efter garagen er blevet isoleret og har fået sat plader på indvendig, fungerer den nu også som både værksted og hobbyrum.

Kun én ting mangler at blive diskuteret
Bente og Morten er yderst tilfredse med deres valg af KB Fritidshuse. Dog er de enige om at de stadig har en enkelt ting at diskutere med Kim Bengtsson fra KB Fritidshuse:

”Sommerhuset, som står ved siden af vores flotte, nye garage, er ved at være ædt op af orm. Vi skal have et nyt. Denne gang bliver det dog ikke noget, vi selv vil bygge. Men det bliver helt sikkert et KB Fritidshus. Vi overvejer lige nu, om vi skal vælge den dyreste løsning, hvor Kim bygger det hele for os, eller om vi skal købe huset som medbyg og på den måde få et billigere sommerhus”, slutter parret.

Læs mere om vores koncepter:
SelvByg
MedBygFærdigByg

Se priser på vores 3 byggekoncepter her.

 

Kontakt osfor rådgivning eller tilbud