SelvByg fritidshus – Mariager – Case

Det gamle, idylliske fritidshus i Mariager, som Jørn og Helle Thisted faldt for med det samme i 2010, var alvorligt præget af tiden med en ubehagelig lugt til følge. Derfor drømte de om et nyt, idyllisk fritidshus, og den drøm blev til virkelighed med et SelvByg-hus fra KB Fritidshuse.

”Efter at have fundet KB Fritidshuse på nettet, kontaktede vi Kim Bengtsson og fik en rigtig god snak om alternativerne, og i denne forbindelse må jeg sige, at det var en tillidsvækkende rådgivning i et roligt og let forståeligt tempo. Jeg er vant til at møde kunder og sælgere via mit job og ved, at det første minut i en samtale er afgørende for den gode samtale – og her bestod Kim Bengtsson til UG”, fastslår Jørn Thisted begejstret.

Standardhuset blev tilpasset til grunden

På trods af afstanden besluttede Jørn og Helle Thisted at tage turen fra Jylland til Sjælland for at se prøvehuset hos KB Fritidshuse, og ved fremvisningen følte de sig taget i hånden og vejledt på bedste vis. Prisen på SelvByg-løsningen lå desuden inden for deres budget, og sammen med kvaliteten var det afgørende for, at de netop valgte denne løsning

Jørn og Helle kunne endelig springe ud i deres byggeprojektet. Dog med en mindre udfordring: De måtte kun bygge 40 m2 på grunden, og det var mindre end standardhusene fra KB Fritidshuse. Sammen med Kim Bengtsson fandt de heldigvis en fornuftig tilpasning til deres selvbyggerhus.

Grundig vejledning og sparring undervejs

”På dagen, hvor vi skulle hente huset, var jeg ovre hos KB Fritidshuse for at gennemgå alle materialerne, og her fik jeg en detaljeret snak om alle de elementer, som indgik i huset. Alle elementerne til råhuset var mærkede, så jeg vidste, hvor alt skulle bruges. Det var meget betryggende i forhold til mine små bekymringer”, fortæller Jørn Thisted.

På blot 8 uger opførte parret råhuset ud fra KB Fritidshuses montageanvisninger og med hjælp fra et lokalt tømrerfirma til tagkonstruktionen. Den øvrige færdiggørelse af huset udførte parret selv, dog med løbende hjælp og sparring hos lokale fagfolk og ved at læse sig frem til løsningerne. Det har betydet en masse stop i processen. Alligevel er det en stor glæde og stolthed for Jørn Thisted at have opført fritidshuset selv. Da råhuset stod færdig i sensommeren 2014, brugte parret vinteren på at lave alt det indendørs arbejde. Og i påsken 2015 kunne de endelig flytte ind i deres nye, velduftende og stadig idylliske fritidshus – en kæmpe oplevelse rigere.

”Jeg tror ikke, processen kunne have været gået bedre. Måske hurtigere, hvis jeg havde den samme viden, som jeg har nu, men jeg synes, udfordringen har været spændende, og jeg har hele tiden accepteret, at det tog den tid, der skulle til”, fastslår Jørn Thisted.

Læs mere om vores koncepter:
SelvByg
MedBygFærdigByg

Se priser på vores 3 byggekoncepter her.

 

Kontakt osfor rådgivning eller tilbud