Sæsonen i vores kolonihavehuse forlænges

  • Længere sæson i vores kolonihavehus

I gamle dage var kolonihavehuse et fristed for hårdtarbejdende byboere, som trængte til at komme lidt væk fra stenbroen og ud i solen.

Det er kolonihavehuse sådan set stadigvæk, men de har også fået en lidt anderledes funktion. Hvor man i gamle dag ofte så far, mor og børn komme anstigende på cykel til kolonihaven med madpakker og saftevand på flaske, bruger vi i dag vores kolonihavehuse som deciderede sommerhuse.

De gamle københavnere tog gerne hjem til stenbroen for at spise aftensmad og overnatte. For kolonihavehuset bestod i starten ikke af meget andet end et haveskur. Turen i kolonihaven var derfor ofte en endags fornøjelse, og sådan er det ikke i dag. Tværtimod.

Vi sælger kolonihavehuse til livsnydere
Vi sælger vores kolonihavehuse til folk, der ønsker at bo og overnatte så meget som det overhovedet er muligt og tilladt i deres kolonihave. Deres fristed har på den måde samme funktion som et sommerhus – og det skyldes sikkert for en stor del, at komforten er helt i top.

Ringe 2033 4878 for at se, hvordan et helt nyt kolonihavehus ser ud anno 2013

Har du selv kolonihave, kan du sikkert også mærke, hvordan længslen efter at tilbringe uger og måneder i dit kolonihavehus trækker i dig allerede lige efter nytår. Folk, der ikke selv har prøvet det, kan have svært ved at forstå det. Men når først de har mærket stemningen en sommerdag i kolonihaven og set hvor lækkert, man kan indrette sig i moderne kolonihavehuse, er der flere, som bliver fanget af ånden.

I de første og sidste måneder af sæsonen kan det godt være køligt at bo i kolonihave. Er dit hus for koldt eller ukomfortabelt at bo i i ydermånederne af sæsonen, er du velkommen til at ringe til os for at se, hvordan et helt nyt kolonihavehus ser ud anno 2013.

Er du mest til den helt enkle livsstil, når du er i kolonihaven, har vi huset du skal bruge. Søger du et kolonihavehus med alskens komfort og behageligheder, så har vi også det.

Du bestemmer nemlig selv, hvordan dit hus skal indrettes – vi har skabt elementerne til at bygge det nemt og hurtigt, du skal bare sige, hvordan du vil have det. Ring og få mere info på 2033 4878.

Kontakt osfor rådgivning