Hvorfor vælge skruefundament?

- op til 50% billigere end det støbte fundament

Skruefundament – nemt og effektivt

Skruefundament KB FritidshuseVi er opmærksom på løbende at tilpasse os de udfordringer som opstår i forskellige sammenhænge. Vi oplever f.eks. forskellige behov fra kunder og ligeledes forskellige fysiske rammer for opstilling af vores huse. Der kan være niveauforskel, blød undergrund og måske det er svært fremkommeligt til byggegrunden med betonkanon.

Prisen på 3-i-1 løsningen kan være op til 50% billigere end det støbte fundament

 

En anden væsentlig grund er klimaet. Vi oplever i Danmark større og pludselige nedbørsmængder, hvor vand har svært ved naturligt at blive optaget i vores terræn, og derfor i perioder danner søer. Nogle steder kan dette være så voldsomt, at traditionelt opbygget fundament med sokkelhøjde på 15 til 20 cm, ikke er høje nok til at undgå oversvømmelse. Her vil skruefundamentet være oplagt med en gulvkonstruktion hævet op over terræn med masser af ventilation under, således at eventuel fugtig luft ventileres væk.

Skruefundament KB FritidshuseVi har andet sted på siden beskrevet vores 3-i-1 løsning, som er en ganske effektiv konstruktion: Skruefundament, ventilation og rottesikring.

Med ovenstående konstruktionsløsning har vi også den sidegevinst, at radonproblem fjernes eller minimeres. Radon er en gasart i undergrunden som bl.a. beskrives her: http://boligejer.dk/hvad-er-radon .

Tiden for et byggeri har ofte stor betydning. Med standard skruefundament kan du påbegynder udlægning af gulvkonstruktion dagen efter skruefundamentet er påbegyndt.

Skruefundament KB FritidshuseSidst, men ikke mindst, er der den økonomiske side af sagen. Lidt afhængig af valgt løsning omkring beklædning af bundrammer, vil prisen på 3-i-1 løsningen være op til 50% billigere end det støbte fundament.

Læs mere om vores koncepter:
SelvByg
MedBygFærdigByg

Kontakt osfor rådgivning eller tilbud