Kolonihavehus vinder over sommerhus hos de unge

Et nyt kolonihavehus kan erhverves fra under 300.000 kroner hos os

Folk, der ikke har noget særligt kendskab til kolonihaver, tror ofte, at det mest er ældre mennesker, der har kolonihavehuse. Det var det måske engang, men det er det ikke mere. Ikke hvis vi skal dømme efter de mange unge par og familier, der viser interesse for at købe et nyt kolonihavehus hos os.

Vi hører fra mange af dem, at de foretrækker et kolonihavehus fremfor et sommerhus, og de har argumenterne i orden.

  • En kolonihave ligger traditionelt i ens eget lokalområde. Derfor er der ingen lang transporttid mellem hjemmet og kolonihavehuset. Et sommerhus kan ofte kun nås i bil og ligger ofte langt væk.
  • Prisen for en kolonihave er langt billigere end for et sommerhus – også selvom de ønsker at få et helt nyt kolonihavehus på deres grund.
  • Afstanden fra deres hjem til fristedet i kolonihaven skal ikke være længere, end at familien kan bo der hele sommeren og stadig være tæt på skole, job, indkøb og daginstitution.

Til listen over gode argumenter for at de unge vælger et kolonihavehus frem for et sommerhus har vi hos KB Fritidshuse desuden disse:

  • Tidligere tiders idé om at kolonihavehuse ikke skulle have nogen komfort gælder ikke længere. Det er tilladt at ønske sig et kolonihavehus med både lækkert køkken, badeværelse, isolering og skabsvægge.
  • Atmosfæren og hjælpsomheden i en kolonihave er stadig helt speciel og varm, ligesom i gamle dage. Det ved vi, for vi kommer jævnligt i mange af Danmarks kolonihaver for at sætte vores huse op. Stemningen er hver gang noget helt særligt.
  • Drømmen om en have, hører vi også tit om. I en kolonihave bor du tæt på og kommer nemmere forbi og vander dine blomster og grøntsager. De er svære at holde i et sommerhus.

Et nyt kolonihavehus kan erhverves fra under 300.000 kroner hos os. Afhænger af valgt samarbejdskoncept. Selv efter køb af selve grunden i en kolonihave, tæt på hvor I bor, er der langt op til de priser på over 1 million kroner, som man ofte må betale for sommerhuse.

Har du spørgsmål om vores kolonihavehuse, så ring på 2033 4878.

Kontakt osfor rådgivning