Kolonihavehus: Købe helt nyt eller friske det gamle op?

Et nyt kolonihavehus er ikke så dyrt

  • Kolonihavehus: Købe helt nyt eller friske det gamle op?

Forleden havde vi en familie på besøg for at kigge på vores prøvehus på Rengevej 11, 4660 Store Heddinge (se kort). De var fristet af at kunne bo i et helt nyt kolonihavehus i mange år fremover, uden at skulle spekulere på reparationer og istandsættelse.

Et spørgsmål om økonomi
Selvom de umiddelbart var fristede, er det selvfølgelig et spørgsmål om økonomi, når valget står mellem at bruge penge på et helt nyt kolonihavehus eller få repareret på det gamle. Udgiften til et helt nyt hus til kolonihaven ser umiddelbart stor ud i forhold til regningen for en renovering.

Deres gamle kolonihavehus trænger til en grundig renovering. Alle vinduer, døre og hele badeværelset skal skiftes ud, og det haster.

Da vi satte os ned og regnede lidt på det sammen, tog vi ikke bare udgiften til de helt akutte renoveringer med. Vi tog også alle de kommende renoveringer med i budgettet, som familien regnede med at skulle bruge penge på de næste 10-15 år.

Det nye kolonihavehus er pludselig ikke så dyrt

Pludselig var prisforskellen mellem at friske det gamle kolonihavehus op og købe et nyt, ikke så stor.

Familien går nu og tænker over, om de skal vælge den lidt større udgift og skynde sig at bestille et nyt kolonihavehus, der kan stå klar til næste sommer. Eller om de skal pynte på det gamle, vel vidende at det på ingen måde vil komme til at rumme den komfort og praktiske detaljer, som de egentlig gerne vil have i deres sommerbolig.

Netop denne familie er i samme overvejelser, som rigtig mange af vores andre kunder. Efterhånden som flere og flere vælger at bruge deres kolonihavehus som sommerbolig mange måneder om året, er ønsket om at bo i godt i kolonihaven vokset.

Skal vi regne på det?
Vi laver også gerne regnestykket på et nyt kolonihavehus, kontra at friske det gamle op sammen med jer, hvis I laver en aftale på telefon 2033 4878.

Kontakt osfor rådgivning