Et liv med kolonihavehus er et liv uden sneskovl

Mange husejere vil i løbet af vinteren ønske sig et liv, hvor de aldrig mere skal røre en sneskovl. Løsningen på det ønske har mange ejere af kolonihaver allerede fundet – og de nyder det garanteret.

Som ejer af et kolonihavehus er du både hus- og haveejer, med alle de dejlige fordele, der følger med. Du ejer til gengæld ikke et fortov, så du slipper for at jage ud i møgvejr og skrabe sne.

Ring til os, også hvis du har spørgsmål om priser og muligheden for selvbyg og medbyg, på telefon 2033 4878

Vi møder mange kolonihaveejere, der har lavet den perfekte kombination. Om sommeren bor de i deres kolonihavehus og om vinteren bor de i lejlighed – så de skovler aldrig sne.

De bor lækkert, både sommer og vinter, og vi kan kun være enige, når de fortæller os at de

  • sparer penge ved ikke at skulle betale ejendomsskat
  • at deres kolonihavehus er billigere end et sommerhus
  • at de bor lækkert i kolonihaven om sommeren (det er her vores kolonihavehuse kommer ind)
  • at de bor centralt for byliv, biografer og foreningsliv om vinteren i deres lejlighed.

Selvom der er mange gode grunde til at kombinere en lejlighed med et nyt, lækkert kolonihavehus, er det faktisk tit sneskovlingen, der bliver nævnt som årsagen til, at folk vælger at købe en kolonihave frem for et hus.

Det hører vi, når de kommer for at købe et nyt og lækkert kolonihavehus. Det bliver altid sagt med et glimt i øjet, men der ligger nok mange ømme rygge og lidt alvor bag den muntre bemærkning.

Vil du også se, hvor lækkert man kan bo i et kolonihavehus – og helt slippe for at skovle sne – er du velkommen til at besøge vores prøvehus. Ring til os, også hvis du har spørgsmål om priser og muligheden for selvbyg og medbyg, på telefon 2033 4878.

Kontakt osfor rådgivning