Få et råhus og indret selv med MedByg kolonihavehus

  • Design selv dit Kolonihavehus eller fritidshus

Vores MedByg-løsning er et populært valg, når fritidshuset skal bygges, og det er der en særlig grund til. Med modulsystemet fra KB Fritidshuse bestemmer du selv, hvordan dit fritidshus skal se ud uden at stå med hele byggeriet selv.

MedByg-løsningen er egentlig en fortsættelse af SelvByg. Du har defineret din planløsning på dit fritidshus og vil gerne deltage i byggeriet – men på et overskueligt niveau, hvor du kan udføre indvendig montage, når din tid tillader det. Vi har leveret og opstillet dit “basishus” med færdigt udvendigt arbejde, som du kan aflåse. Så kan du komme og gå med din arbejdsindsats, som det passer dig.

Vores stigende antal MedByg-kunder har netop valgt vores koncept, fordi det giver frihed. Frihed til selv at bestemme, hvor, hvornår og hvordan, og samtidig spare penge og få tilfredsheden ved selv at udføre en del af arbejdet.

Du vælger selv, om du vil have materialerne til de indvendige arbejder leveret af KB Fritidshuse, eller om du vil handle ind i det lokale byggemarked. Det giver dig mulighed for at handle på tilbud i takt med, at du skal bruge de forskellige materialer.

Ønsker du vores hjælp, har du mulighed for at tilkøbe KB-Assistance. Du kan tilkøbe et eller flere klippekort, som kan anvendes til telefonsupport og/eller besøg på byggepladsen.

Nem levering alle steder

Levering af elementer til kolonihavehus - KB FritidshuseMåske står du i den situation, at tilkørselsforholdene til din fritidshusgrund eller kolonihave ikke er optimale for store lastbiler. Det er intet problem. Med KB Fritidshuse får du moduler, som kan leveres på små ladvogne. Se vores monteringsvejledning video.

Modulerne er nemme at montere, så i løbet af kort tid har du dit nye fritidshus. Skal vi hjælpe dig med at indfri dine drømme om dit eget fritidshus? Så kontakt os på telefon 40 83 63 28.

Kontakt osfor rådgivning eller tilbud