Få solceller til dit Kolonihavehus - KB Fritidshuse

Få solceller til dit Kolonihavehus

- en energikilde med en forventet holdbarhed på 35 år

Solarflex forhandlerFå solceller og bliv energiuafhængig

Det er stadig meget lukrativt for private at investere i et solcelleanlæg, fx til et kolonihavehus, men før du investere er det vigtig at have styr på flere forskellige parameter, der kan have afgørende betydning for hvor stor en gevinst du kan få af dit solcelleanlæg.

 

Hvor stor er den økonomiske gevinst med solceller til dit Kolonihavehus?Hvor stor er den økonomiske gevinst med solceller?

Hvis du vælger at investere i solceller, får du et anlæg og en energikilde med en forventet holdbarhed på 35 år. Investeringen er typisk tjent ind efter 7-12 år.

Se hvad du kan spare med solceller

 

Få mest mulig ud af solenergien i dit KolonihavehusFå mest mulig ud af solenergien

Som privatperson får du rigtig mange fordele ved at skifte til solceller, men udbyttet af dine solseller og valg af solcelleanlæg afhænger af dit strømforbrug, bygningens udformning, dit budget og en række andre faktorer.

Kan det betale sig at få solceller?

 

Montage og regler for solceller

Regler & lovgivning for solceller Se solcelle montageløsninger?

 

solceller-kolonihavehus-fritidshus-groeenergiMed et solcelleanlæg fra Solarflex kan dit hus blive selvforsynende: Ved køb af nyt kolonihavehus eller fritidshus tilbyder vi to løsninger:

Pakke 1: 2000 watt

  • 10 stk. 200 wp sort poly 16.87 m2
  • 1 stk. Eversol TL 1500 inverter
  • Beslag, kabler, montage på tag og tilslutning til nettet

Tilbudspris: kr. 38.000,00 inkl. Moms.

Pakke 2: 3200 watt

  • 16 stk. 200 wp sort poly 16.87 m2
  • 1 stk. Evershine TLC4000 inverter
  • Beslag, kabler, montage på tag og tilslutning til nettet

Tilbudspris: kr. 50.000,00 inkl. Moms.

Tanken bag det at etablere solcelleanlæg i forbindelse med opførelse af fritidshus eller kolonihavehus skal ses i lyset af ønsket om at nå tæt på 0-energi forbrug. Man bruger kun sit fritidshus i perioder, men har forbrug af energi hele året. Huset anbefales opvarmet med varmepumpe og dette forbrug er naturligt at få dækket. Anlæggets størrelse afhænger af hvor meget man påtænker at benytte sit fritidshus eller kolonihavehus, idet øvrigt forbrug, varmt vand etc., påvirkes af dette.

 

Kontakt osfor rådgivning eller tilbud