FærdigByg Kolonihavehus – Ballerup – Case

  • Kolonihavehus: Købe helt nyt eller friske det gamle op?

Budgettet holdt: Nøglefærdigt hus på tre måneder

Vibeke og Olaf Hee besluttede allerede for flere år siden, at de ville skifte deres gamle kolonihavehus ud med et, der både var større og som kunne bruges flere måneder om året.

I flere år har de ledt efter den rigtige leverandør og valgte efter et besøg i et prøvehus og på værkstedet, at KB Fritidshuse skulle levere et nøglefærdigt kolonihavehus til deres skønne andelsgrund i Harrestrup ved Ballerup.

”Vores hus skulle være hurtigt færdigt, og vi har ikke evnerne til at bygge selv. Derfor var det også så vigtigt for os, at leverandøren forstod hvad vi gerne ville have. Hos andre byggefirmaer har vi talt med konsulenter, der ikke har nogen viden om selve byggeriet – men hos KB Fritidshuse talte vi med Kim Bengtsson, og kunne med det samme mærke, at han vidste hvad det drejede sig om, fordi han selv er håndværker”, oplevede parret.

Lille hus uden på – stort inden i
”Det var en stor hjælp, for han kunne straks fortælle os om vores ønsker om et bredere hus, et andet lysindfald og en lille tilbygning kunne lade sig gøre. Det kunne de. Vi tænkte kreativt – og oplevede at Kim fulgte med og hurtigt fik fat i vores ønsker. Derfor sidder vi i dag i et helt færdigt hus, som udefra ligner et almindeligt, lille kolonihavehus, men som inden i virker meget større”.

”Et færdigbygget hus er selvfølgelig dyrere at købe, end hvis vi havde bygget det selv. Derfor køber vi det nu, mens vi stadig arbejder og kan have betalt huset af, inden vi bliver gamle. Planen er jo ikke at sælge det, men at huset skal gå i arv til vores børn og være i familiens eje i mange, mange år fremover”, forklarer Winnie Mølsgaard og Olaf Hee.

”Når det så samtidig kan stå færdig på tre måneder og blive nøjagtigt, som vi gerne vil have det, kan vi da kun være glade for, at vi valgte KB Fritidshuse til at bygge for os”.

Budgettet holdt hos pålidelig håndværker
”Vi er ret kritiske af natur, så vi har nok ikke været de nemmeste kunder. Vi har oplevet at Kim Bengtsson fra KB Fritidshuse er særdeles pålidelig og har holdt alt, hvad han lovede os, og vi har derfor haft fuld tillid til hans arbejde. Vi er yderst tilfredse”, fastslår de.

”En af de ting, som har gjort os trygge ved KB Fritidshuse er, at budgettet til hele vores husbyggeri holdt. De udgifter, der er løbet på, var vi blevet forberedt på, og måden vi betalte på var meget betryggende. Vi havde deponeret pengene og frigav 5 og 10 procent ad gangen, efterhånden som byggeriet skred frem. På den måde kunne vi følge med i, at vi kun betalte for det, som var blevet lavet”, slutter ægteparret Mølsgaard og Hee.

Læs mere om vores koncepter:
SelvByg
MedBygFærdigByg

 

Kontakt osfor rådgivning eller tilbud